az Én ingatlanközvetítőm

Érász ingatlaniroda

15 éve a magyar ingatlanpiacon
ÉRÁSZ Ingatlaniroda   Mobil: 06-30 / 934-8120   Tel / fax: 06-1/ 950-6862

Üdvözöljük az Érász Ingatlanközvetítő iroda web oldalán!


ingatlaniroda BudaTársaságunk 1991- ben alakult belföldi magánszemélyek által létrehozott társaság. Cégünk fő tevékenységi köre 1998-tól ingatlanforgalmazás és ingatlanközvetítés valamint az ingatlan értékbecslés, de ezt megelőző időszakban is ingatlan kapcsolatos tevékenységet folytattunk.
Kezdetben lakások közvetítésével foglalkoztunk majd közvetítői tevékenységünk kiszélesedett, irodák, üzletek és ipartelepek valamint telkek közvetítésével is foglakozunk.

2009-től Épület energetikai tanúsítások készítésével is foglalkoznak műszaki szakértőink.

Tevékenységünket elsősorban Budapest területén és Buda vonzáskörzetében végezzük az ingatlantípusok egész skálájára kiterjedően. Adatbázisaink karbantartásával folyamatosan tudjuk partnereink ingatlanait prezentálni vásárlórétegünk felé. Elégedett ügyfeleink megbecsülését élvezzük, számos megbízás, sikeres feladatmegoldás van már mögöttünk. Visszatérő ügyfeleink nagyon fontosak számunkra. A hazai piac beható ismerete segít megbízóink kifogástalan kiszolgálásában. Alapelvünk, hogy az ingatlanokkal kapcsolatos, egyedi igényeket is kielégítő, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk.

Célunk, hogy ügyfeleinket a lehető legjobban és legfelkészültebben, diszkréten képviseljük mind eladói mind vevői oldalról. Célunk elérése érdekében vevőinknek a legteljesebb rálátást és a legszínvonalasabb szolgáltatást biztosítjuk.-
ÉRÁSZ Ingatlaniroda   Mobil: 06-30 / 934-8120   Tel / fax: 06-1/ 950-6862